Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/peshevne/public_html/_clinic/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/peshevne/public_html/_clinic/cake/bootstrap.php on line 38
Оформяне на скули | МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "Вяра"

Оформяне на скули

Създаването и оформянето на скулите е много популярен метод, защото лицето е подложено на много влияния, които предизвикват деформации и стареене. Постепенно с времето скулите се отпускат и увисват, но проблемът се решава с техния лифтинг.

Оперцията се извършва ендоскопски като повечето други процедури в пластичната хирургия. Опитите увисванията и бръчките по бузите да бъдат коригирани с хиауронова киселина, колаген и други филъри не водят до ефективен резултат, особено, когато стареенето е в по-голяма степен. Методите на корекции с филъри могат да постигнат по-забележим успех, когато бръчиците са фини и предизвикани жестомимични, а не толкова в резултат на естественото стареене.

Операцията се извършва с обща анестезия (упойка), а възстановителният период е между 7 и 10 дни. Обикновено една такава операция трае около 90 мин., а пациентите могат да се приберат след престой от няколко часа под наблюдение. Препоръчителен е 24 часовият престой, но в повечето случаи не е необходимо толкова дълъг престой.