Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/peshevne/public_html/_clinic/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/peshevne/public_html/_clinic/cake/bootstrap.php on line 38
Корекция на уши и прибиране на ушните миди | МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "Вяра"

Корекция на уши и прибиране на ушните миди

Клепоухостта (клепнали уши) е едностранна или двустранна. Освен клепналите уши чест проблем е несиметричният размер на ушите („големи уши”). Тези неща водят до сериозен дискомфорт и влошава визията на хората с този проблем.

Операцията на клепнали уши може да се извършва след навършването на 8-годишна възраст. За тази корекция няма възрастово ограничение. При децата операцията се извършва с обща упойка, а при възрастните обикновено се извършва с местна упойка.
Предимството на местната упойка е, че в края на операцията пациентът може да се види в огледалото и после търпеливо да изчака свалянето на превръзката.

Веднага след операцията пациентите могат да се приберат у дома.

По отношение на техническата част на операцията - белегът е в гънката зад ухото. Хрущялчето на ушната мида се изтънява чрез изпиляване - изключително лесна за изпълнение методика. Ухото се прилепва назад. Поставя се превръзка за 7- 8дни и вече имате нови и красиви уши!