Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/peshevne/public_html/_clinic/cake/libs/object.php on line 54

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/peshevne/public_html/_clinic/cake/bootstrap.php on line 38
За нас | МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "Вяра"

За нас

Медицински център „Вяра” е основан през 1999 г. от доктора по медицина д-р Методий Генов - акушеро-гинеколог с дългогодишен опит в България и в чужбина. След завръщането си в България, създава медицинския център, в който с натрупаният опит в съчетание с най-новите постижения в медицината да отговори на нарастващите нужди не само на семействата с репродуктивни и гинекологични проблеми, а също така и на бременни жени. За тази цел, още от самото начало са разкрити дейности относно: репродуктивна медицина (ин витро оплождане, вътрематочни осеменявания, хирургично лечение на безплодието), ембриология, ендоскопска и пластична хирургия, андрология, имунология, детски и вътрешни болести, анестезиология и лечение на болковия синдром, проследяване на бремеността, раждане, предродилна подготовка на семейството за бъдещи родители, онкологична профилактика (онко цитонамазки, колпоскопия и мамологични прегледи) консултации с психолог и др.
Принцип в дейността е привличане на изтъкнати лекари специалисти, като гаранция не само за прилагане на съвременна диагностично-лечебна помощ, но и за вежливо и съпричастно отношение към проблемите на нашите пациенти.
Основна наша грижа е внедряването на съвременна диагностична техника и технологии, както и методи за лечение. Стараем се да подобряваме условията за работа, които да вдъхнат на нашите пациенти спокойствие и увереност в благоприятния краен резултат на тяхното лечение.